Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden via deze website. Met behulp van uw de link in uw e-mailuitnodiging logt u automatisch in (als u een brief heeft ontvangen, logt u in met de gebruikersnaam en wachtwoord die in de brief staan vermeld.) Aanmelden kan tot en met 4 november 2015.
Wie geen computer heeft, kan zich aanmelden door de uitnodigingsbrief (of kopie ervan) op te sturen in een envelop zonder postzegel naar Rabobank Gooi en Vechtstreek, t.a.v. Afdeling Communicatie, Antwoordnummer 521, 1400 VB Bussum. In dat geval dient ook vermeld te worden bovenaan de brief of u een introducé meeneemt. 

Mag ik een introducé meenemen?
Deze bijeenkomst is bestemd voor leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek. Elk lid mag maximaal een partner/introducé meenemen. Introducés dienen te worden aangemeld. 

Waar vind ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord?
Als u een e-mailuitnodiging heeft ontvangen, dan logt u automatisch in door te klikken op de link in uw e-mail. Als u een uitnodigingsbrief heeft ontvangen, dan vindt u de gegevens in die brief. Heeft u de brief niet meer, neem dan contact met ons op via communicatie.gvs@rabobank.nl.

Mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord werkt niet
Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Logt u s.v.p. in met de gebruikersnaam exact zoals deze op de brief staat afgedrukt, anders herkent het systeem u niet als lid.

Waarom heb ik wel/geen uitnodiging ontvangen?
Uitsluitend leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek die bij de bank geregistreerd staan als lid ontvangen voor de Coöperatiebijeenkomst een uitnodiging.
Als u wel klant bent, maar nog geen lid, klik dan hier om u als lid aan te melden.

Ik wil me afmelden
Heeft u zich aangemeld, maar wilt u zich bij nader inzien toch afmelden? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar communicatie.gvs@rabobank.nl.