Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden voor De Smaak van de Streek?
U kunt zich aanmelden via deze website op de subsite 'Smaak van de Streek'. Met behulp van uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord logt u in (in veel gevallen herkent het systeem u en wordt u automatisch ingelogd), waarna u het digitale inschrijfformulier kunt invullen.
Deelname aan de Smaak van de Streek geschiedt geheel op eigen risico. Rabobank Noord Gooiland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan materiaal (bijv. fiets) of andere ongemakken die onderweg tijdens het fietsen ontstaan. 

Startplaats, starttijd en programma
Er zijn in 2015 drie startplaatsen: Rabobankkantoor Laren (Burg. van Nispenstraat 6), Rabobankkantoor Bussum (Eslaan 1) en Rabobankkantoor Huizen (Naarderstraat 18).
U kiest bij inschrijven een starttijd. Als de starttijd vol is, kunt u desgewenst een andere starttijd kiezen. Vanaf de door gekozen starttijd duurt het hele programma ongeveer 4-5 uur inclusief pauzes. De fietstocht is 42 kilometer totaal. 
Heeft u een vraag hierover? Neem dan contact op via e-mail: communicatie@noord-gooiland.rabobank.nl of telefoon: (035) 6927945.

Mag ik een introducé meenemen?
Ieder lid mag gratis 1 introducé(e) meenemen naar De Smaak van de Streek. Wel moet de introducé worden aangemeld bij uw inschrijving. Kinderen t/m 12 jaar mogen ook mee als introducé, maar moeten eveneens aangemeld worden.

Wat zijn de kosten om deel te nemen?
De Smaak van de Streek is gratis voor alle deelnemers (dit zijn uitsluitend genodigde leden van Rabobank Noord Gooiland en hun eventuele introducé).

Gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt of werkt niet
Via de inlogpagina kunt u uw inloggevens opvragen door te klikken op 'Gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt?' De gegevens worden u dan toegestuurd. Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig, u dient deze dus exact over te nemen. Lukt het inloggen niet? Stuur dan een e-mail naar communicatie@noord-gooiland.rabobank.nl met uw gegevens en geef aan wat u heeft gedaan om in te loggen of wat er volgens u fout gaat.

Bevestiging = entreebewijs!
Als u zich aanmeldt, ontvangt u direct een bevestiging van uw inschrijving per e-mail. Het kan voorkomen dat de bevestiging in uw spamfilter terecht is gekomen. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Dan kunt u deze nadat u ingelogd bent onder 'inschrijven' weer opnieuw downloaden. Lukt ook dat niet? Neem dan contact op via e-mail: communicatie@noord-gooiland.rabobank.nl of telefoon: (035) 6927945. Als u zich heeft ingeschreven zonder een e-mailadres in te vullen, ontvangt u per post een bevestiging.
U (en uw evt. introducé) heeft uitsluitend toegang tot het event De Smaak van de Streek als u zich heeft ingeschreven voor dit event én op de dag zelf de bevestiging van uw inschrijving kunt laten zien. Dus: de uitnodigings-email (of -brief) geldt niet als entreebewijs.

Waarom heb ik geen uitnodiging ontvangen?
Uitsluitend leden van Rabobank Noord Gooiland die bij de bank geregistreerd staan met (o.a.) interesses ‘fietsen’ en ‘restaurantbezoek’ ontvangen een uitnodiging voor dit event. Als u wel klant bent, maar nog geen lid, klik dan hier (doorlinken naar http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/noordgooiland/leden/) om u als lid aan te melden. Bent u wél al lid van Rabobank Noord Gooiland, maar heeft u nog niet uw interesses aan ons doorgegeven? Stuur dan een e-mail met uw verzoek en uw gegevens naar communicatie@noord-gooiland.rabobank.nl en wij sturen u een interesseformulier toe.

Ik wil me afmelden
Heeft u zich ingeschreven, maar wilt u zich bij nader inzien toch afmelden? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar communicatie@noordgooiland.rabobank.nl.