Rabo Filmdag

Woensdag 1 november
Filmhuis Bussum, Brediusweg 1

Rabobank Gooi en Vechtstreek heeft al jaren een partnership met Filmhuis Bussum. Deze mooie culturele ontmoetingsplek wil een inspirerende schakel zijn in het culturele, sociale en maatschappelijke leven in de regio. Zij bieden kwaliteitsfilms, een ontmoetingsplaats voor filmliefhebbers, werken samen met culturele organisaties en scholen en organiseren filmcursussen.

Bekijk een film naar keuze
Exclusief voor onze leden organiseren wij in de Week van de Coöperatie de ‘Rabo Filmdag’ in Filmhuis Bussum. Daar draaien op woensdag 1 november drie speciaal voor u geselecteerde films. Er is voor elk wat wils! In de pauzes wordt iedereen getrakteerd op drankjes en versnaperingen. De grote zaal is bij alle voorstellingen vol. Indien u reserveert, komt u terecht in de kleine zaal.

Programma:
10.30 uur – film ‘Loving Vincent’ (95 min.)
Ontvangst vanaf 10.00 uur.
Een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld.

Bekijk de trailer.
Kijkwijzer:
15.30 uur – film ‘Dikkertje Dap’ (74 min.) (VOL)
Ontvangst vanaf 15.00 uur.
Dikkertje Dap wordt op dezelfde dag geboren als Raf, een giraf. Ze zijn onafscheidelijk totdat het jongetje naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen.

Bekijk de trailer.
Kijkwijzer:
20.30 uur – film ‘Tulipani’ (90 min.) (VOL)
Ontvangst vanaf 20.00 uur.
Een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst om een nieuw bestaan op te bouwen.

Bekijk de trailer.
Kijkwijzer:
Wilt u naar de Rabo Filmdag?
Meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan, het aantal plaatsen is beperkt.
 

Aanmelden