Ondernemerscafé XXL

maandag 31 oktober 2016
Ontvangst 19.30 uur
Poppodium de Vorstin, Koninginneweg 44, Hilversum

Wie wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten?
U bent hier als ondernemer vast erg benieuwd naar. Want wat betekent het als Donald Trump een van de nieuwe wereldleiders wordt? Wat zijn dan de gevolgen voor de Nederlandse economie? Gaat u dat ook direct merken in uw eigen onderneming? Allemaal vragen die op dit moment erg leven bij ondernemers zoals u. Daarom hebben wij Amerika deskundige Willem Post uitgenodigd om tijdens het Ondernemerscafé XXL zijn prognoses over de presidentsverkiezingen en de gevolgen hiervan met u te delen. Uiteraard bent u ook in de gelegenheid met hem en de andere ondernemers hierover van gedachten te wisselen. De presentatie van het Ondernemerscafé is in handen van journalist Annette van Trigt. Het belooft een boeiende netwerk-avond boordevol informatie te worden.
 
U bent van harte welkom!

Over Willem Post:
Drs. Willem Post studeerde (Amerikaanse) geschiedenis en internationale betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Leiden. Sinds mei 2007 is hij als senior visiting fellow Amerikaanse politiek, in het bijzonder het Amerikaanse presidentschap en de buitenlandse- en veiligheidspolitiek, verbonden
aan Instituut Clingendael. Daarnaast verzorgt Post ook colleges voor het Instituut Defensie Leergangen (IDL).Sinds midden jaren tachtig is Post Amerikacommentator/deskundige voor een groot aantal media. Eind jaren tachtig was hij medewerker van de buitenlandredactie van Het Parool en non-fictie boekrecensent. In 1996 was hij de eerste televisie-deskundige die een vast contract kreeg. (van AVRO, KRO en NCRV voor de actualiteitenprogramma’s Netwerk en KRO’s Ontbijttelevisie). Hij schreef columns voor onder meer het Financieel Dagblad.

Over Annette van Trigt:
Annette van Trigt studeerde aan de Pedagogische Academie en begon met radiomaken in 1979 bij Veronica. In 1988 stapte Van Trigt over naar de VARA, waar ze ook voor televisie ging werken. Drie jaar lang maakte ze het programma Bal op 't dak, met gasten uit de sport en de media. In 1989 ging Van Trigt werken voor Studio Sport als anchor en reporter en voor de radiorubriek: Met het oog op morgen. Van 2002 tot 2004 was van Trigt anchor van het NOS Journaal van 6 uur.
Daarna ging ze verder met haar eigen bedrijf als zelfstandig journaliste en dagvoorzitter op congressen.

Programma:
19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Opening door presentator Annette van Trigt
20.10 uur Presentatie Hans Stegeman, Rabobank econoom
20.40 uur Presentatie Willem Post over Amerikaanse president verkiezingen
21.30 uur Naborrel

Wilt u het Ondernemerscafé XXL bijwonen?
Meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan, het aantal plaatsen is beperkt.

U ontvangt na inschrijving automatisch per e-mail een bevestiging van uw aanmelding, dit is tevens uw toegangsbewijs.

Inschrijfformulier Ondernemerscafé XXL